Štěňátka 2013:



Vrh „X“ Donnevara

2 pejsci, 4 fenky, nar. 24.4.2013

Štěňátka se narodila velká, silná a velmi čilá. Už při porodu s vynikajícím pigmentem! Oba pejsci mají sestouplá varlátka. Štěňátka jsou aktivní a hravá, zvídavá a velmi kontaktní. Milují dovádění mezi sebou i hraní s hračkami. Trpělivou vychovatelkou a kamarádkou pro všechny hry je jim „teta“ Kelly.

Všechna štěňátka mají své majitele v ČR. Xarria Jackie se stala plánovaně naším novým přírůstkem do rodiny.


Psi Fenky
Xaron - dlouhosrstý Xarria Jackie - krátkosrstá (PDS)
Xiroco - dlouhosrstý Xaura - krátkosrstá (PDS)
Xoraya Nicol - dlouhosrstá
Xynthia - dlouhosrstá



M: Nataly Cheryl Donnevara - dlouhosrstá, HD 1/1, ED 0/0, 61 cm
Český šampion, Český junior šampion, Klubový šampion, Slovenský šampion, BIG IV,BOB, CACIB, CAC ČMKU, Nejlepší mladý plemene, Nejlepší mladá fena, 2× Res CACIB, 5× CAC ČR, 4× CAC SK, 3× CAJC, 3× VN 1. Světová výstava 2009: V1, CAC, Res CACIB (nejlepší umístění z 35 zúčastněných českých a slovenských bílých ovčáků,2. nejlepší fena z celkem 71 fen plemene).
Středovýchodoevropská výstava 2010: V1, CAC.


O: Ares z Nového Malína – středně dlouhá srst, HD 0/0, ED 0/1, 64,5 cm
Na výstavách výborný. Hodnocení pouze ze dvou výstav povinných pro uchovnění. Ares je vyloženě rodinný a hlídací pes. Majitelé s ním výstavy nenavštěvují. V opačném případě by měl nesporně šance na pěkné výsledky. Ares je pes silné kostry, střední výšky, s výraznou krásnou hlavou a tmavě hnědým okem. Má celoročně vynikající pigment včetně černých drápů.


Ares z Nového Malína Nataly Cheryl Donnevara

Foto štěňátek Další foto Arese Rodokmen štěňátek



štěňátka